2021-08-31 07:36:23• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Ne akarj mindent egyszerre megváltoztatni az életedben

Napi horoszkóp augusztus 31-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint rengeteg a lehetőséged, és ez több, mint zavarba ejtő. Mindent elvállalsz, hisz minden a szívügyed. De nehogy a vége kapkodás és zűrzavar legyen! Ráadásul van valami időtöltés, ami nagyon sok idődet elrabolja.

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Te igazán melegszívű ember vagy, mégis gyakran nyűgös, ingerült. Különösen az utóbbi időben. Gondolkozz el, talán túl sok terhet vállaltál magadra. A szerencse kegyeltje vagy, de ki is kell használnod a lehetőségeket. Segítséged volna rá!

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Próbáld meg az erődet, a gondolataidat jobban összpontosítani. Ha igazán céltudatos akarsz maradni, akkor ne foglalkozz ma felesleges dolgokkal. Van, ami hiábavalóan aggaszt. Tekints el tőle, mintha nem is lenne.

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Mindig is bízhattál a megérzéseidben, de különösen igaz ez a mai napon. Van valaki, aki eddig sem volt nagyon szimpatikus neked, de ma igazán rászolgál a gyanakvására. De van valaki, aki nagyon is melletted van. Lásd meg azt is!

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Ne akarj mindent egyszerre megváltoztatni az életedben. A túlságos sok változtatásnak az a hátránya, hogyha nem jól sül el, akkor a végén nehéz lesz feltárni, hogy mi is a baj oka. Lassíts, és figyelj jobban magadra!

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Változás közeleg az életedben. Mint minden változás, természetesen ez is belülről indul el. Ha tudod már, mit is akarsz, akkor a legjobb úton vagy. Ha nem, egy baráti beszélgetés segíthet kitalálni.

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A valóság nem mindig olyan, mint amilyennek te elképzeled. Lehet csúnyább is, de szebb is. Általában szürkébb, mint gondolnánk. De ha valakiben szépet és jót látsz, akkor ma te akár bele is varázsolhatod azt!

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Te szereted irányítani a helyzeteket. De igazából az sincs mindig ellenedre, ha a sors a sodrásban tart. Ma valahogy a kettő között kellene megtalálni az egyensúlyt. Adj esélyt a társadnak is az önkifejezésre, az akarat kinyilvánítására, nem fogod megbánni!

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Magánéleti konfliktusok nehezíthetik az életedet. Pedig, alighanem már így is eléggé nehéznek érzed azt. Könnyíthetsz a lelkeden, ha megosztod gondodat egy idősebb, bölcsebb baráttal, vagy rokonnal. A testvéreid mindig veled vannak!

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Ma inkább kerülnöd kellene a szokatlan helyzeteket. Inkább ne vágj bele új dologba, és a régieket is a régi módszerekkel végezd. Jónak látszó ajánlatot is kaphatsz, de a valóság közel sem olyan rózsás. Legyél óvatos!

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Inkább ne akarj olyan ügyekbe beleavatkozni, amelyek nem tartoznak szorosan rád. A kéretlen tanácsadót nemigen szeretik az emberek. Sokan vannak az irigyeid is. Ez nem baj, csak ne csodálkozz, ha összesúgnak a hátad mögött.

 

Halak: II. 19. - III. 20.

Jobb lenne vigyáznod azzal, mit mondasz ki: ma véletlenül túl mélyet sebezhetsz a szavaiddal. Talán te magad sem tudod, milyen kényes pontra tapintasz. Te nagyon érzékeny, empatikus lélek vagy, használd ezt a remek képességed, és figyelj oda a többiekre.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: